ДОСТАВКА И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ НА ПРЕДОСТАВEНИТЕ ПРОДУКТИ

Как да поръчате при нас

Поръчки по телефон се приемат в часовете между 9 и 17 часа!

Поръчки директно от системата ни (от Бутона „Купи“) може да извършвате 24 часа в денонощието!

Как доставяме

Доставяме в цялата страна с куриерска фирма Еконт Експрес и Спиди до адрес на клиента или до офис на Еконт или Спиди до съответното населено място.

Доставката се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни от потвърждаване на поръчката. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт и Спиди.

При получаване на пратка клиентът е длъжен да заплати куриерската такса, дори в случаите на отказана след преглед пратка. В подобни случаи клиентът следва да заплати куриерската такса в двете посоки (от изпращача към получателя включително).

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. 

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ ИЛИ СПИДИ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на Eконт/Спиди, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в изряден търговски вид. Под това се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН.

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт, е необходимо задължително да ни информирате на info@zehira.com

Методи на плащане:

Поръчаните стоки могат да бъдат платени чрез опцията „Наложен Платеж“ или с Дебитна/Кредитна карта по следния начин:

  1. Плащане при доставка: При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера (вклюваща цена на стоките и цена на куриерската такса на Еконт/Спиди). Не плащате нищо допълнително, всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката. www.zehira.com не поема разходите по инкасо и застраховка на стоките;
  2. Плащане с карта е винаги най-лесният път за разплащане. Неслучайно той е единственият използван метод в Западна Европа, Америка и много други развити държави. Системата, която използваме, е Stripe. А вашите плащания са гарантирани. При избор на този метод няма да се налага да заплатите на куриера каквато и да била стойност. С което ще се намали и разходът за куриерска такса. 

Плащанията на стоки към www.zehira.com са неавансови и са съобразени с член 93, ал. 1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД).